Ενοριακές δράσεις 2021-2022

Share

Έχοντας ως παρακαταθήκη τα λόγια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, σύμφωνα με τα οποία η ενορία μπορεί να αποτελέσει σταυροδρόμι συνάντησης της αγάπης και της ανθρωπιάς προσπαθούμε και συνεχίζουμε με ενθουσιασμό να δημιουργούμε κανάλια πνευματοφόρων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών διεξόδων.

Έτσι για 5η συνεχή χρονιά συνεχίζουμε τις δράσεις ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής ενοριακής μας κοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα η Ενορία να γίνει κύτταρο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικοπρονοιακής στήριξης της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων.

Οι δράσεις έχουν ως εξής:

* Κατηχητικά Σχολεία Νηπιαγωγείου – Δημοτικού
* Σχολή Βυζαντινής Μουσικής
* Τμήμα Αγιογραφίας
* Βιωματικό Σεμινάριο για Γονείς
«Εφαρμόζοντας τα Κλειδιά της Επικοινωνίας»
* Εκμάθηση και παρασκευή στοιχείων της λειτουργικής ζωής (πρόσφορο, κόλλυβο, άρτος)
* Κοπτική – Ραπτική

Η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις δράσεις είναι δωρεάν.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται είτε στον Ι.Ε.Ν. Αγίου Αντωνίου, Λεωφ. Ηρακλείου 104, Άνω Πατήσια (8π.μ. – 8 μ.μ.), είτε με την αποστολή της αίτησης στο email του Ναού [email protected].

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι, για την διεξαγωγή των δράσεων θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19

Οι συμμετέχοντες θα εισέρχονται με:

Α) Με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με τουλάχιστον 14 ημέρες να έχουν παρέλθει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εμβολιασμού)
ή
Β) Με πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Σε περίπτωση νόσησης, η οποία ξεπερνά τις 180 ημέρες θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι όσοι έχουν κάνει μία δόση εμβολίου και έχουν περάσει τουλάχιστον 14 ημέρες.
ή
Γ) Με αρνητικό PCR ή Rapid test (που διενεργείται εντός των τελευταίων 72 ή 48 ωρών αντίστοιχα), το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι προσβάσιμο είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Δημόσιας Διοίκησης

Κατεβάστε την αίτηση

Αίτηση Ι.Ε.Ν. Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων Αίτηση δράσεων 2020 - 2021
Related Posts

Socials