«Ο Άνθρωπος του Θεού» άγγιξε την καρδία της Ενορίας του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων

Share

Η Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων, στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δράσεων πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου επίσκεψη στην κινηματογραφική προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» («Man of God») στον κινηματογράφο Τριανόν.

Μέγαλη χαρά και συγκίνηση βίωσαν ενορίτες και φίλοι της ενορίας μετά από το κάλεσμα και τη δυνατότητα που τους δόθηκε με την ευχή του Γέροντα Εφραίμ , από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου να παρακολουθήσουν την ταινία με μειωμένο εισιτήριο.

Η ταινία της Γελένα Πόποβιτς η οποία διηγείται το μεγαλείο της ζωής και των μηνυμάτων του Αγίου Νεκταρίου έδωσε με μοναδικό τρόπο το έναυσμα για πολλαπλή πνευματική τροφή . Το μείζον όμως στοιχείο της ζωής του Αγίου, το οποίο αναδεικνύεται σε όλη την διάρκεια της ταινίας, ήταν η συχώρεση που οδηγεί στην Γαλήνη, η οποία εκπορεύεται από τη βεβαιότητα της παρουσίας και της αγάπης του Κυρίου μας.

Η πίστη υπερνικά κάθε ιδεοληψία και ιδιοτέλεια και αποτελεί τον μοναδικό και αληθινό τόπο χαράς . Ο Άγιος Νεκτάριος αποτελεί διαχρονικό πρότυπο ορθοδόξου χριστιανικού ήθους και η ταινία αυτή έρχεται να προβάλλει μέσω του βίου του αρετές, οι οποίες έχουν εκλείψει στην εποχή μας, και οι οποίες οδηγούν στην αγιότητα!

Η Ενορία έχοντας τον επιστηριγμό και την ευλογία του Μακαριωτάτου κ.κ. Ιερωνύμου Β ΄σε κάθε της δράση, ευχαριστεί την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου , συγχαίρει τους συντελεστές της ταινίας και εύχεται στον καθένα προσωπικά τα πνευματικά αυτά μηνύματα να προσλαμβάνονται πολλαπλάσια σε χάρη και ευλογία !

Related Posts

Socials