Δείτε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών που θα τελεστούν στον Ιερό μας Ναό κατά τον Μήνα Μάιο.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αντώνιου Άνω Πατησίων, εύχεται σε όλους εσάς Χρόνια Πολλά πλημμυρισμένα με τη χάρη του Θεού με τις πρεσβείες του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου.
Το νέο έτος να είναι ευλογημένο, ειρηνικό, υγιές, καρποφόρο και χαριτωμένο στον κάθε ένα από εσάς. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!
Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά!
Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Λινός
Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός μας, τιμώντας την μνήμη του προστάτου μας, Οσίου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου Καθηγητού της Ερήμου.
Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα, θα ψαλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας.
Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, και ώρα 7.00, θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Το απόγευμα της Δευτέρας, και ώρα 17.00, θα ψαλεί ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και κτητορικό μνημόσυνο Εις ανάπαυσιν των ψυχών των αοιδίμων Κτητόρων, ανακαινιστών, δωρητών και Ευεργετών και των Ιερατευσάντων και Διακονησάντων της Ενορίας ταύτης.
Στη συνέχεια, και ώρα 17.30 θα τελεστεί Λιτάνευσις της Εφεστίου Εικόνος του Ναού πέριξ και στις 18.30 Ιερά Παράκλησις του Οσίου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου Καθηγητού της Ερήμου.
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου