Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των δράσεων της Ενορίας μας

Share

Όταν μια Ενορία είναι ζεστή και ενεργή και μεταξύ των μελών της υπάρχει αγάπη και ομοψυχία συντελούνται θαύματα!

Θαύματα που σήμερα φανερώνονται μέσα από το Μυστήριο της Γέννησης του Θεανθρώπου Σωτήρα στον κόσμο και έτσι στις καρδιές μας γεννιέται η αγάπη και η ελπίδα, στοιχεία που μας ωθούν να εργαστούμε ομαδικά διακονώντας την Εκκλησία, την Ενορία και τον συνάνθρωπό μας.

Αγάπη με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και αδελφικό πνεύμα. Από αυτήν την αγάπη δοξολογείται το θαύμα της Θείας Γεννήσεως.

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα από τον εόρτιο λόγο που απηύθυνε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Α., κατά την παρουσία του στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των δράσεων της Ενορίας του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων, μεταφέροντας παράλληλα και τις πατρικές ευχές του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β΄.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σεβαστοί Πατέρες και πολύς κόσμος, οι οποίοι απόλαυσαν την εορταστική ατμόσφαιρα μέσα απ’ τα χαμόγελα των παιδιών.

Ακούστηκαν παραδοσιακά κάλαντα, παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα και μελωδίες από τους συμμετέχοντες στις δράσεις της Ενορίας.

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Συμεών συνεχάρη τους Ιερείς της Ενορίας, καθώς και όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της γιορτής.

Έδωσε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά του κατηχητικού και στους συντελεστές των δράσεων.

Ο Προϊστάμενος της Ενορίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο π. Συμεών για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά του στην Ενορία, καθώς και για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Επίσης, μέσα σ’ ένα Ναό ασφυκτικά γεμάτο, εξέφρασε την χαρά του για την τιμητική παρουσία των γονέων των παιδιών και όλων των παρευρισκομένων.

Ακολούθησε κέρασμα με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και ανταλλαγές ευχών.

Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Socials