Η Ενορία μας δίπλα σας

Share

Με πνεύμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο η Ενορία μας στο πλαίσιο των δράσεων του Ενοριακού  Φιλοπτώχου επιθυμεί να είναι παρούσα και να απλώσει ένα χέρι βοηθείας σε αδερφούς μας που το έχουν ανάγκη εξαιτίας των συνθηκών που βιώνουμε λόγω της νόσου που πλήττει την χώρα μας.

Όπως είναι γνωστό, με τα  κυβερνητικά μέτρα και για λόγους προστασίας από τον Covid 19 επιβάλλεται η παραμονή μας στο σπίτι (ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ), γεγονός που καθιστά δύσκολη την καθημερινότητα, κυρίως των ηλικιωμένων και των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Προς εξυπηρέτηση των ανθρώπων αυτών η Ενορία με τη βοήθεια εθελοντών επιθυμεί να γίνει αρωγός τους. Οι εθελοντές αναλαμβάνουν την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης και τη μεταφορά τους στις οικίες ανθρώπων των παραπάνω κατηγοριών.

Τονίζεται ότι για τη διασφάλιση της υγείας όλων, οι εθελοντές θα λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα μεταβαίνουν στις οικίες φορώντας μάσκες, γάντια και κάνοντας χρήση αντισηπτικών, που θα προμηθεύονται από την Ενορία μας, καθώς επίσης και την σχετική βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών.

Καλούμε κάθε ηλικιωμένο, κάθε αδερφό μας που ανήκει σε ευπαθή ομάδα, αλλά και οποιονδήποτε γνωρίζει κάποιον που χρήζει βοηθείας να απευθυνθεί στην Ενορία, δίνοντάς μας την δυνατότητα μέσα από την πίστη μας στον Χριστό να αποδείξουμε την αγάπη στον αδερφό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο τηλ. του Ι. Ναού 2102922502 Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Υπεύθυνος Ενοριακού Φιλοπτώχου.

Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Socials