Κοπή βασιλόπιτας Ενορίας

Share

Την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σε μια εορταστική και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ενορίας μας.

Στον κατάμεστο Ναό μας και μέσα από αυτό το πατροπαράδοτο έθιμο, μικροί και μεγάλοι χαρήκαμε τον ερχομό του νέου έτους και βρήκαμε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να σμιλέψουμε ενοριακή συνείδηση.

Ο Προϊστάμενος του Ναού, π. Θεολόγος Αλεξανδράκης έκανε τον οικονομικό απολογισμό καθώς και τον απολογισμό των Δράσεων και των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στην Ενορία κατά τη διάρκεια του 2017. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην πολυεπίπεδη δράση του Φιλοπτώχου Ταμείου σε αδελφούς μας με χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα τη διανομή δεμάτων με τρόφιμα σε 64 οικογένειες, καθώς και στους 320 συμμετέχοντες στις 19 διαφορετικές δομές της Ενορίας.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον συνεφημέριό του, π. Σταύρο Λινό, καθώς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και τους υπεύθυνους των Δράσεων για την προσφορά τους και τη διακονία τους στην Ενορία μας.

Μνημονεύοντας τους προκατόχους για ό,τι μας παρέδωσαν, ο π. Θεολόγος τόνισε ότι συνεχίζουμε το έργο της Ενορίας με τις πρεσβείες των Αγίων μας. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους του ενορίτες για την ποικιλότροπη συνεισφορά τους στην Ενορία.

Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Socials