ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Υφ. Προστασίας του Πολίτη: Ενώνουμε τις προσευχές μας. Πάντα στις δύσκολες στιγμές η Παναγία προστατεύει την Πατρίδα μας

Share

Για τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας, και για τα ανοικτά μέτωπα που έχει αυτή τη στιγμή στα θαλάσσια και χερσαία σύνορά της, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στα  μέτρα τα οποία οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε, για να προστατευθούμε εμείς και οι γύρω μας αλλά και διαβεβαίωσε τους Έλληνες ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να νιώθει ασφάλεια διότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης φέρνουν καρπούς σε όλα τα επίπεδα λόγω του στρατηγικού σχεδιασμού που έχει χαράξει.

Χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι θεωρήθηκε αναγκαίο να κλείσουν οι Εκκλησίες, σε μια στιγμή που οι άνθρωποι έχουν όσο ποτέ ανάγκη την Θεία Λειτουργία και τη Θεία Μετάληψη κάτι που όμως, όπως είπε θα ισχύσει προσωρινά.

Ο υφυπουργός μάλιστα τόνισε ότι «αυτές τις στιγμές πρέπει να ενώσουμε τις προσευχές μας στον Χριστό και στην Παναγία μας για να ξεπεράσει η ανθρωπότητα αυτή την δοκιμασία. Πάντοτε η Παναγία μας στεκόταν προστάτης του Έθνους μας  για αυτό με τις προσευχές μας και τις παρακλήσεις μας να απευθυνόμαστε σε αυτήν» είπε ο υφυπουργός.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε μέσω skype.

Πηγή: www.orthodoxianewsagency.gr

Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Socials