Διανομή Πασχαλινών δεμάτων

Share

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού μας στο πλαίσιο της ποιμαντικής ευθύνης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και έχοντας την ευχή και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, προέβη την Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, στη διανομή σε εμπερίστατους αδελφούς μας 75 πασχαλινών δεμάτων, σε περίπου 350 συνανθρώπους μας, που περιελάμβαναν κρέας, κοτόπουλο και είδη τροφίμων.

Τα δέματα αυτά αποτελούν προσφορά στους συνανθρώπους μας, που μέσα σ΄ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε βάλλονται πολύπλευρα και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Εκκλησία συνεχίζει τη διακονία αγάπης ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας, κάποιοι αδελφοί μας παρέλαβαν τα δεματά τους από το Ναό και σε κάποιους έγινε διανομή κατ΄ οίκον.

Ο προϊστάμενος μας Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες στην εταιρεία ΚΡΙΒΕΚ Α.Ε., στον κ. Αβραμίδη Νικόλαο, Αντιδήμαρχο Δ. Αθηναίων, στον κ. Τεντόμα Χρήστο, Αντιδήμαρχο Δ. Αθηναίων.

Ιδιαίτερα τέλος ευχαρίστησε τους ενορίτες , το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν σ΄ αυτή την πράξη αλληλεγγύης και αγάπης και εύχεται η Ανάσταση του Κυρίου μας να λαμπρύνει τις ψυχές μας.

Related Posts

Socials