Η Ενορία του Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων στην πυρόπληκτη Εύβοια

Share

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, καθώς και την ποιμαντική φροντίδα και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων από κοινού με την εταιρεία Ζωοτροφές Μανουρά Ε.Π.Ε., Άνω Καστελλιανά Ηρακλείου Κρήτης, παρέδωσε στον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιστιαίας, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Θάνου περί του 10 τόνους τριφύλλι για τους κτηνοτρόφους των πληγεισών, από την πυρκαγιά, περιοχών με σκοπό την προσωρινή τους ανακούφιση.

Το φορτίο παρέδωσε την Δευτέρα 23 Αυγούστου σε 38 οικογένειες κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής της Ιστιαίας ο Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, προϊστάμενος του Ναού.

Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική μπροστά στην ολική καταστροφή της πανίδας και της χλωρίδας που προκάλεσε η φωτιά και στις ανυπέρβλητες δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε την μέριμνά μας για τον πρωτογενή τομέα ,και με αλληλεγγύη και χριστιανική αγάπη να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους πονεμένους συνανθρώπους μας, που εκφράζουν έντονα την αγωνία τους να μην τους ξεχάσουμε όταν σβήσουν τα φώτα!

Η Ενορία του Αγίου Αντωνίου ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Γεωργίου Μανουρά για αυτή την προσφορά και εύχεται να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πράξεις αγάπης προς τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται.

Related Posts

Socials