Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Νήσο Τήνο

Share

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και την κανονική άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β’ πραγματοποιήθηκε η προσκυνηματική εκδρομή πολυμελούς ομάδας του Ιερού Ενοριακού ναού Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων στην Ιερά Νήσο Τήνο, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο του ναού Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Θεολόγο Αλεξανδράκη, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021.

Φτάνοντας στην Ιερά Νήσο Τήνο το πρωί του Σαββάτου προσκυνήσαμε το ιερό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης και τελέσαμε Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, μετ΄αρτοκλασίας.

Κατόπιν ξεναγηθήκαμε στο Μουσείο της Μεγαλόχαρης, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να ενημερωθούμε για σημαντικά πολιτιστικά έργα Τηνίων Καλλιτεχνών.

Το απόγευμα κατευθύνθηκαμε στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, όπου προσκύνησαμε την τιμία κάρα της Οσίας Πελαγίας και τελέσαμε αρτοκλασία.

Ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο, τους Κληρικούς και τους εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα για την φιλοξενία και για τη διευκόλυνση όλων των προσκυνητών, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς στο πρόσωπο της Παναγίας.

Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Socials