Ζήσε όμορφα. Συγχώρεσε στο χρόνο και αγάπησε αληθινά!

Share

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο χρόνος τελειώνει, οι φίλοι σιγά σιγά εξαφανίζονται, το κυνήγι για περισσότερα αρχίζει να μας κυριεύει, η απληστία καλύπτει τις ψυχές μας και ό,τι είναι όμορφο χάνεται κάθε μέρα που περνάει…

Όλοι φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο και δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας. Όταν μάθετε πόσο αξίζετε, δεν θα κάνετε πλέον εκπτώσεις στους ανθρώπους. Δεν θέλεις να πληγώσεις κανέναν.

Ο καθένας θα πάρει πίσω όλες τις πέτρες που σου πέταξαν… Αυτή είναι η ζωή!… Πάντα να ερωτεύεστε το Όνειρο του Ονείρου! Θυμήσου τι σου έχει μείνει, όχι μόνο τι έχασες. Ψάξε να δεις τι έχεις, όχι μόνο τι σου λείπει.

Απολαύστε τη φύση, παίξτε με ένα κουτάβι ή μια γάτα, κινηθείτε, (….) απλά βγείτε από τις σκέψεις που σας πνίγουν το μυαλό και σας θάβουν στο εσωτερικό κελάρι. Αυτά για τα οποία δεν μιλάμε αποτυπώνονται στα πρόσωπά μας και εκφράζονται με πόνο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς πίστη!

Δεν μπορείς να τα παρατήσεις! Ο φόβος είναι μόνο στη φαντασία σας. Δεν υπάρχει! Το δημιουργείς με μια σκέψη, αλλά μπορείς και να το καταστρέψεις. Αν ξεφύγεις από αυτό που φοβάσαι, δεν θα ζήσεις! Θα είσαι ζωντανός, αλλά δεν θα είσαι ζωντανός, δεν θα είσαι ελεύθερος.

Εξερευνήστε τα ταλέντα που έχετε λάβει και μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας.

Ζήστε τη ζωή σας με πάθος και μην βάζετε όρια! Ναι, μπορείς να ξαναγεννηθείς ανά πάσα στιγμή! Σε ευχαριστώ, φίλε, γιατί μπορώ να σε αγαπήσω!

Γίνε αυτό που δεν ήταν οι άλλοι!

” Πατήρ Χρυσόστομος Φιλιπέσκου -” Ζήσε όμορφα. Συγχώρεσε στο χρόνο και αγάπησε αληθινά!”

 

Related Posts

Socials